Les obres a l'hipòdrom "van per llarg"

L'empresa encarregada de les obres va fer fallida i encara no s'ha pogut fer una nova contractació

Les obres del carril per bicicletes i vianants a la rotonda de l'hipòdrom "van per llarg" després que l'empresa encarregada de l'actuació fes fallida. Així ho ha explicat el regidor de Mobilitat de Sant Cugat, José Gallardo. Els treballs es van aturar l'octubre passat i el carril ha quedat a mig fer, amb tanques, cons, sense pintura definitiva, senyalitzacions provisionals i un semàfor sense funcionar.

Més info: Aturades les obres de la rotonda de l'Hipòdrom

Els serveis jurídics de l'Ajuntament de Sant Cugat estan acabant de resoldre la liquidació del contracte amb l'empresa que va iniciar les obres, Técnicas para la mejora de la movilidad S.L. Un cop resolta aquesta qüestió, es podrà fer una nova contractació perquè una altra companyia finalitzi els treballs.

 

"Tenim el projecte fet i estem pendents de poder fer una nova contractació, un cop tancat l'anterior contracte. És un tema que s'allargarà, perquè des del punt de vista administratiu és llarg", indica José Gallardo.

De fet, el regidor de Mobilitat no pot assegurar si l'obra estarà enllestida durant el 2020: "Aquesta és la voluntat, però depèn dels passos administratius".

Les obres de l'hipòdrom

El projecte a la rotonda de l'hipòdrom, valorat en 270.000 euros i finançat a parts iguals entre l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana, busca millorar la seguretat dels vianants i ciclistes en aquest pas. I és que els vianants han de creuar la rotonda per les entrades i sortides de la C-16, sense cap pas de vianant.

Tot i que inicialment es va proposar un canvi en el sentit de la circulació, fent de sentit únic les tres rotondes d'aquesta entrada a Sant Cugat, finalment es va descartar després de constatar que hi havia més col·lapses.

Més info: La circulació a la rotonda de l'hipòdrom finalment no es modificarà

A llarg termini, la idea és acabar connectant Sant Cugat amb Rubí. Tot i això, no hi ha cap calendari de quan es podria iniciar aquesta segona fase.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem