La CUP demana més busos per a la línia Sant Cugat-Les Planes

Aquesta línia és l'única que connecta directament la Floresta i les Planes amb Sant Cugat i té una freqüència de pas de cada hora i mitja

El grup municipal de la CUP ha emès un comunicat on denuncia la reducció de places que té el nou bus de la línia Sant Cugat-La Floresta- Les Planes i els problemes de mobilitat que estaria generant entre els veïns del districte santcugatenc. Segons la formació, el passat 22 d'abril es van viure moments de tensió a l'estació de Sant Cugat quan el nou bus no va poder carregar a la quarantena d'usuaris que volien anar cap a la Floresta i les Planes. 

La CUP es pregunta per quina raó es va decidir passar d'un vehicle de 39 places a un de 24 que s'emprava per donar servei a aquesta línia quan s'han recollit "dades de creixement d'ocupació i tendència d'ús dels busos".  El grup també es qüestiona per què no es va fer partícip a la ciutadania ni al col·lectiu de professionals del sector sobre les adquisicions recents i anteriors "quan s'hauria de tenir en compte l'opinió de la ciutadania en casos que els afecten directament". 

Els cupaires exposaran a la propera convocatòria de la Taula de Mobilitat, 3 de maig, la proposta d'incrementar fins a dos busos la flota de la línia 3, de forma permanent i sense interrupció al migdia per afavorir l'escassa connexió de les Planes i la Floresta amb el centre de Sant Cugat. Actualment, la freqüència de pas de la línia 3, l'única que connecta la Floresta i les Planes directament amb Sant Cugat, és de cada hora i mitja.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem