El servei de bicis elèctriques compartides no arribarà a Sant Cugat fins a finals de 2021

El servei de bícing de bicis elèctriques es va anunciar que arribaria a Sant Cugat el 2019

El servei de bicicletes elèctriques compartides de l'Àrea Metropolitana, l'e-Bicibox, no arribarà a Sant Cugat del Vallès fins a finals de 2021. El bícing de bicis elèctriques es va posar en marxa a diferents municipis de la regió metropolitana a principis de 2019 i es va anunciar que s'implantaria a Sant Cugat en unes setmanes.

Un any després, el servei públic encara no ha arribat a la ciutat i no ho farà fins a finals de l'any vinent. Així ho han explicat al TOT des de l'Àrea Metropolitana. Segons la institució, la decisió s'ha pres d'acord amb l'Ajuntament.

Més info: El 'bícing' de bicicletes elèctriques arriba a Sant Cugat

Així, l'arribada del bícing elèctric s'ha ajornat fins a una segona fase "millorada i amb més oferta". L'argument és que el que s'havia previst com a primera fase per Sant Cugat era "del tot insuficient" pel tamany del municipi i s'ha decidit esperar a una segona fase.

Que és e-Bicibox?

e-Bicibox és un nou abonament del servei Bicibox que permet fer ús d’una flota pública de bicicletes elèctriques disponibles a un conjunt de mòduls d’estacionament exclusius.

L’objectiu és fomentar l’ús quotidià de la bicicleta, un mode de transport sostenible, per a qualsevol classe de desplaçament i per a qualsevol ciutadà. Per això, e-Bicibox ofereix bicicletes elèctriques.

L’abonament dona dret a disposar, com a màxim durant un dia, d’una bicicleta elèctrica compartida, i a ocupar una plaça d’estacionament Bicibox amb aquesta bicicleta durant el trajecte.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem