Tallen el pont del Gerbert d'Orlach per "evitar accidents"

Un grup de persones ha col·locat un New Jersey per evitar la circulació de vehicles de motor

Un grup de persones ha portat a terme una acció reivindicativa per reclamar la pacificació dels entorns escolars. Així, aquest dijous, 23 de maig, el carrer de Josep Vicenç Foix, el pont del Gerbert d'Orlach, ha aparegut tallat amb un New Jersey (un mur de formigó) per evitar accidents. Un mur que l'Ajuntament ha retirat i ha obert una investigació. 

El col·lectiu que ha portat a terme la protesta ho fa després que fa unes setmanes hi hagués un atropellament al voltant del centre educatiu, en què un vehicle va atropellar una dona i dos infants. El grup creu que tallar aquesta via és l'opció perquè els cotxes no creuin el barri de Coll Favà per anar a buscar l'autopista.  "Això evitaria que els cotxes creuin pel barri a altes velocitats. Per tant, s’eviten accidents com el que es va donar fa unes setmanes amb l’atropellament a una família sencera".

Més info: Un cotxe atropella dos nens i una dona i es fuga a Sant Cugat

Aquest dilluns 27 de maig, hi ha una manifestació convocada per tal de reclamar la pacificació dels entorns escolars. Mesos enrere, una moto ja va atropellar un infant a la sortida de l'Escola Joan Maragall.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem