Talls de trànsit a la Floresta per les obres de remodelació de Can Llobet

L'asfaltat del carrer provocarà alteracions al transit diferents dies d'agost

La remodelació del carrer de Can Llobet a la Floresta, a Sant Cugat del Vallès, provocarà diferents talls de trànsit entre els dies 7 i 9 d'agost. Durant aquests dies, està previst asfaltar el carrer i arranjar la cruïlla amb l'avinguda Verge de Montserrat i el passeig de la Floresta amb una illeta que en faciliti la mobilitat.

 

Aquesta actuació implicarà les següents afectacions:

 
  • La Baixada de Can Llobet continua tallada per obres fins a finals d'agost o principis de setembre.
  • L'avinguda Verge de Montserrat, entre la carretera de Vallvidrera i la Baixada de Can Llobet, estarà tallada al trànsit i només hi podran accedir el veïnat i comerciants. Aquest tram funcionarà, aquests tres dies, com un carrer sense sortida.
  • El carrer dels Pinyonaires estarà tallat i no hi podrà accedir cap vehicle.
  • El passeig de la Floresta, entre la Baixada de Can Llobet i el carrer de Bona Vista estarà tallat a la circulació i no hi podrà accedir cap vehicle.

La reurbanització del carrer de Can Llobet s'emmarca en la segona fase del Pla de Millora de la Floresta, que preveu l'arranjament de trams de carrers, passatges, escales i places que no es van incloure en la primer fase.

Les obres, que està fent l'empresa Catalana de Inversión y Construcción Tres, SL, van començar a finals de maig i consisteixen en la renovació de la xarxa d'aigües, la reordenació dels serveis i la renovació del paviment amb plataforma única per pacificar el trànsit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem