Les obres que estan en marxa aquest estiu als carrers de Sant Cugat

L'Ajuntament aprofita que durant els mesos d'estiu disminueix l'afluència de persones i vehicles als carrers per fer obres

Aprofitant que durant els mesos d'estiu disminueix l'afluència de persones i vehicles als carrers de Sant Cugat del Vallès, l'Ajuntament de la ciutat destina aquest període per seguir executant diversos treballs per la millora dels carrers i de la mobilitat.

Enguany, s'estan executant diferents projectes arreu de la ciutat, que són:

Pas segur per a vianants i bicicletes a la rotonda de l'Hipòdrom.

En els pròxims dies es faran actuacions (sense afectacions al trànsit) per ampliar les voreres i la illeta interior del costat oest (direcció Rubí). Posteriorment, els dies 13 i 16 d'agost està previst executar els dos passos elevats a cada un dels costats (aquesta actuació sí que suposarà un tall puntual de trànsit en aquesta rotonda durant el matí d'aquests dos dies).

Finalment, les obres prosseguiran (sense tall de trànsit) i es preveu que l'obra finalitzin al setembre.

 

Vianantització de l'avinguda de Cerdanyola.

Durant el mes d'agost està previst formigonar el tram que actualment està en obres, començar el clavegueram del tram restant fins al carrer de Montserrat i fer l'arranjament i formigonat de la cruïlla amb el passeig de Torre Blanca.

Com a conseqüència d'aquestes actuacions, a partir del 5 d'agost es tallarà aquesta cruïlla i es restringirà la circulació en els trams del passeig de Torre Blanca, entre la plaça d'en Coll i el carrer de Vallès, i d'avinguda de Cerdanyola, entre el carrer de Borrell i el passeig de Torre Blanca. Aquesta afectació s'allargarà fins a finals d'agost.

Pel que fa al transport públic, del 5 d'agost al 4 d'octubre, s'anul·la la parada del bus de l'avinguda de Cerdanyola i les línies L1, L8 i L9 tindran la parada a la Rambla del Celler – Parc de la Pollancreda.

Remodelació del carrer de Can Llobet a la Floresta.

Les obres, que està fent l'empresa Catalana de Inversión y Construcción Tres, SL, van començar a finals de maig i consisteixen en la renovació de la xarxa d'aigües, la reordenació dels serveis i la renovació del paviment amb plataforma única per pacificar el trànsit.

 

Els dies 7, 8 i 9 d'agost està previst asfaltar el carrer i arranjar la cruïlla amb l'avinguda de la Verge de Montserrat i el passeig de la Floresta amb una illeta que en faciliti la mobilitat.

Aquesta actuació implicarà les següents afectacions:

  • La Baixada de Can Llobet continua tallada per obres fins a finals d'agost o principis de setembre.
  • L'avinguda de la Verge de Montserrat, entre la carretera de Vallvidrera i la Baixada de Can Llobet estarà tallada al trànsit i només hi podran accedir el veïnat i comerciants. Aquest tram funcionarà, aquests tres dies, com un carrer sense sortida.
  • El carrer dels Pinyonaires estarà tallat i no hi podrà accedir cap vehicle.
  • El passeig de la Floresta, entre la Baixada de Can Llobet i el carrer de Bona Vista, estarà tallat a la circulació i no hi podrà accedir cap vehicle.

Pla de manteniment de ferms al centre i a Mira-sol.

Són actuacions de millora del paviment a les principals vies de circulació del municipi. El pla de manteniment de ferms s'està duent a terme des del mes de maig, té un pressupost total de 400.000 € i preveu una superfície de 6.000 m² d'asfalt. Durant el mes d'agost, es faran les següents actuacions:

  • Av. Bilbao (5, 6 i 7 d'agost): s'aniran tallant per trams per poder fer les actuacions.
  • Av. Montserrat Roig (26, 27 i 28 d'agost): es tallarà el trànsit mentre es fan les actuacions.
  • Cruïlla dels carrers Orient i Montserrat (26 i 27 d'agost): quedarà tallada al trànsit mentre es fan les actuacions.
  • Carrer Clementina Arderiu (26 i 27 d'agost): es tallarà el trànsit mentre es fan les actuacions.
  • Pl. Gabriel Ferrater (26 d'agost): quedarà tallada al trànsit mentre es fan les actuacions.

Urbanització de Can Borrull, a les Planes.

Les obres estan a la recta final i durant la primera quinzena d'agost està previst fer la senyalització vertical i horitzontal i col·locar les tanques de seguretat i barana per separar la zona dels vianants de la carretera. Els treballs s'acabaran al setembre, amb l'adequació dels accessos als habitatges, una actuació d'Endesa i la restitució ambiental.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem