contingut promocionat

u

Comencen les obres de reurbanització de la baixada de Can Llobet

L'Ajuntament de Sant Cugat ha iniciat les obres de reurbanització del carrer de Can Llobet, a La Floresta. L'objectiu és pacificar el trànsit en aquesta via i garantir la seguretat dels vianants, tenint també en compte que forma part del camí escolar. Veïns i veïnes del barri feia anys que reclamaven i esperaven aquesta actuació, que l'Ajuntament es va comprometre a realitzar el 2016.

I és que fins ara, la baixada de Can Llobet era ocupada principalment per vehicles, ja fos en circulació o aparcats. Les voreres eren molt estretes i era accessible per persones amb mobilitat reduïda. Ara, s'eliminaran els aparcaments i es farà plataforma única.

Obres a la baixada de Can Llobet. FOTO: Ajuntament de Sant Cugat

Obres a la baixada de Can Llobet. FOTO: Ajuntament de Sant Cugat

 

Els treballs, que està executant l’empresa Catalana de Inversión y Construcción Tres, SL, preveuen les següents actuacions:

1. Renovació del paviment amb plataforma única:

  • Una franja central d’asfalt de 3 metres d’amplada per a la circulació de vehicles, interrompuda cada 30 o 40 metres per franges transversals de llamborda vermellosa que trenquin la continuïtat i ajudin a controlar la velocitat.
  • Dues franges laterals de llambordes per als vianants i amb mobiliari urbà que ajudi a trencar la simetria del carrer i contribueixi, també, a reduir la velocitat.

2. Supressió de l’aparcament en cordó per garantir l’amplada mínima que exigeix la normativa d’accessibilitat.

 

3. Renovació de l’enllumenat, adequació de tres punts de recollida d’aigües i reordenació dels serveis.

4. Creació d’una illeta circular a la cruïlla amb el passeig de la Floresta i l’avinguda Verge de Montserrat.

La reurbanització del carrer de Can Llobet s’emmarca en la segona fase del Pla de Millora de la Floresta, que preveu l’arranjament de trams de carrers, passatges, escales i places que no es van incloure en la primer fase.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem