Talls de trànsit per la Festa Major

Els cinc dies de Festa Major obliguen a tallar alguns carrers de Sant Cugat

Sant Cugat viurà des d'aquest dimecres, dia 18 de juny, cinc dies de Festa Major. Unes 300 activitats per a tots els gustos que ompliran els carrers santcugatencs i que obligaran a fer alguns talls de trànsit.

Del 28 de juny al 2 de juliol

Avinguda de Cerdanyola.

Carrer de la Creu.

Rambla del Celler (des del carrer Cèsar Martinell fins a Francesc Moragas cada dia de 17 a 21.30 h).

Plaça de Barcelona. Taverna.

Carrer de Sant Medir. Cada dia de 20 a 02 h.

Del 29 a l’1 de juliol

Carrer d'Abat Armengol, des del carrer Indústria fins a passeig Francesc Macià. Esport al carrer.

Carrer de Carrasco i Formiguera, des de Sant Juli fins a camí Vell de Sabadell. Fira d'atraccion.

Talls de carrers PUNTUALS

Dimecres 28 de juny

18.30 h. Seguici d’inici. Tall de circulació a: av. Cerdanyola (a partir de pg Torreblanca) i c. Francesc Moragas (desviació de la circulació per Dos de Maig, rambla del Celler). Rambla del celler tall de circulació fins les 21.30 h.

Dijous 29 de juny

17.30 h. Seguici de Sant Pere. Tall de circulació a: rbla. del Celler, av. de Francesc Moragas, av. de Rius i Taulet, av. de Catalunya, Plaça de Sant Pere, C. Major i Octavià.

Divendres 30 de juny

19.15 a 21.30 h. Baixada de carros. Tall de circulació a: pg. Francesc Macià (ambdós sentits) i rbla. del Celler (cruïlla amb pg. Francesc Macià).. Es talla des de les 18:00 fins les 21:45 h.
 
20.30 h
. Correfoc infantil. Tall de carrers del recorregut: pl. d’Octavià, c. Plana de l’Hospital, c. de la Fàbrica, c. de Santa Anna, c. de Castillejos, c. de Sant Martí, c. de Sabadell, pl. de Sant Pere, c. Av. Catalunya,  Rius i Taulet, pl. dels 4 cantons, c. de Gorina, c. de Santiago Rusiñol i pl. d’Octavià.

Dissabte 1 de juliol

18 h. Trobada Gegantera. pl. de la Vila, rbla. del Celler, c. de Sant Bonaventura, c. Xerric, pl. de Barcelona,  c. de Sant Antoni, c. de Valldoreix, c. Villà, c. Àngel Guimerà, pl. de Lluís Millet,(es talla des de les 18:40 a les 19:00h) c. Valldoreix, pl. Dr. Galtés, av. Anselm Clavé, av. Rius i Taulet, pl. dels Quatre Cantons (es talla des de les 19:10 a les 19:50), c. de Santiago Rusiñol i pl. d’Octavi

22.30 h. Correfoc. Tall de carrers (a partir de les 18h) del recorregut: pl. d’Octavià, c. Plana Hospital, c. de la Fàbrica, c. de Santa Anna, c. de Castillejos, c. de Sant Martí, c. de Sabadell, pl. de Sant Pere, c. d’Enric Granados, Av. Rius i Taulet (es talla des de les 22:20 a les 22:50) pl. dels Quatre Cantons, c. de Gorina, pl. de Magí Bartralot, c. St. Ramon, rambla del Celler, c. del Carme, c. de Santiago Rusiñol i pl. d’Octavià

Diumenge 2 de juliol

07 h. Pedalada en BTT. Tall de carrer: av. Corts Catalanes fins plaça Rotary
10 a 17 h. Concurs d’arrossos. De 7:00 a 17:00 h prohibició estacionament de vehicles a: Rambla del Celler des de Francesc Macià fins a Av Torreblanca. Puig i Cadafalch des de Francesc Macià fins a Av Torreblanca.

TALL DE CARRERS EN ELS DOS SENTITS EN AQUEST TRAM

11.30 h. Matinada bastonera. Tall de carrers intermitents: c. de l’Hospital, c. de Sant Bartomeu, pl. de Pep Ventura, c. de Sabadell, pl. de Sant Pere, c. de l’Endevallada, pl. dels Quatre Cantons, c. de Santiago Rusiñol, pl. d’Octavià, c. De la Torre, av. Francesc Macià i rbla. del Celler.

22.45 h. Castell de focs. Tall de carrers: Parc Turó Can Mates i vies colindants

Més informació
 
Comentaris

Destaquem