Les activitats de la caseta del CPA arrenquen amb demostracions de balls

La inauguració de la caseta del Centro Popular Andaluz comptarà amb actuacions i música tradicional durant la Festa Major

Les activitats a la caseta del CPA han arrencat aquest dimecres 28 de juny. Als voltants de les 10 de la nit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president del CPA, Miguel Jiménez, han inaugurat la caseta que enguany ha canviat d'ubicació. La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) estrenarà ubicació aquest any per . Durant molts anys, la Caseta ha estat situada al pàrquing del carrer Josefina Mascareñas; i ara es trobarà al carrer de Pau VI, prop del CPA.



La inauguració ha comptat amb una actuació dels grups de balls del CPA, molta música tradicional andalusa i de moda. La cita s'allargarà fins a les 2.00 h de la matinada. Per endavant 4 dies plens de propostes gastronòmiques i culturals.



Conesa ha volgut celebrar que existeixi aquest espai durant la Festa Major de Sant Cugat. "Estem contents de tenir la cultura andalusa a la Festa Major de Sant Cugat. Estem de tenir alegria, cante i bon menjar" Conesa també ha volgut agrair la tasca de l'antic president de l'entitat, Antonio Rodríguez, a qui se li ha entregat una placa commemorativa. A l'acte també ha assistit l'alcalde de l'Haba, José González, poble agermanat amb Sant Cugat.



Un any més, i com és tradició, diumenge, 2 de juliol, la caseta del CPA acollirà la Festa Extremenya. El dinar popular tindrà un cost de 15 euros per persona.

 

Mireu les fotos del seguici i del pregó i de l'inci de la Festa Major.  

El TOT amb la Festa Major

La inauguració de la caseta és un dels actes més concorreguts FOTO: Lali Álvarez

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

FOTO: Lali Álvarez FOTO: Lali Álvarez La tinent d'alcalde de Cultura, l'expresident del CPA, l'alcaldessa, l'actual president i l'alcalde de l'Haba FOTO: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem