Veïns de la Floresta tornen a reclamar més seguretat de camí a l'escola

Famílies del barri de Sant Cugat fa setmanes que es concentren per denunciar la inseguretat en la rotonda del Camí de Can Pagan

Desenes de veïns i veïnes de La Floresta es van tornar a concentrar aquest divendres, 21 de juny, a la rotonda de Can Pagan a la carretera de Vallvidrera per reinvidicar més seguretat en aquest punt de camí a l'escola del barri. Famílies florestanes fa setmanes que denuncien la inseguretat per vianants i vehicles d'aquesta rotonda i reclamen mesures a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més info: Veïns de La Floresta reivindiquen més seguretat a la rotonda de Can Pagan

 

Famílies amb infants es van aplegar a la sortida de l'escola per fer visible la inseguretat d'aquesta rotonda, per la qual hi passa molta gent per arribar a l'Escola La Floresta. La problemàtica és que els vehicles que venen de Sant Cugat hi passen a gran velocitat, sovint sense cedir el pas ni aminorar la velocitat. Els concentrats van aturar el trànsit i van realitzar diverses activitats, mentre la policia desviava el pas del trànsit.

Els veïns fa anys que reclamen a l'Ajuntament de Sant Cugat mesures per millorar la seguretat d'aquesta zona de la carretera de Vallvidrera, que forma part del camí segur a l'escola. Entre altres, proposen un semàfor a demanda i elements que obliguin a disminuir la velocitat.

escola floresta cami can pagan

Concentració a la rotonda de Can Pagan, a La Floresta FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem