Participar a l’Smart City Expo ha costat a Sant Cugat 10.000 euros

L'equip de govern planteja la despesa com a formació dels 50 treballadors de l'Ajuntament que hi han assistit

L’agrupació local del PSC alertava que l’equip de govern enganyava als ciutadans quan deia que el projecte de ciutat intel·ligent no havia costat ni un euro a l’Ajuntament. El tinent d’alcalde de Mobilitat i Tecnologia, Jordi Puigneró, ha replicat l’acusació dels socialistes afirmant que l’únic cost que ha tingut el projecte per les arques municipals ha estat el de la participació al Smart City Expo World Congrés que s’ha celebrat a Barcelona. Segons el regidor, aquesta participació ha costat uns 10.000 euros a l’Ajuntament.

Aquesta despesa inclou el muntatge de l’estand que té el consistori al congrés, la participació de 50 treballadors i la contractació d’un periodista per millorar la comunicació de la presència santcugatenca al primer fòrum de referència del sector.

Puigneró també ha recordat que els regidors del PSC van demanar passis per entrar al congrés i que l’equip de govern els havia inclòs dins de les 50 persones que podien assistir a la fira. Respecte la instal·lació dels diferents dispositius tecnològics al carrer de Cèsar Martinell, el regidor ha admès que la brigada municipal hi ha participat però que això en cap cas ha suposat un cost extra a l’Ajuntament ja que aquest treballadors ja estan en nòmina.

Per últim, ha volgut destacar que han plantejat la despesa dels 10.000 euros com una inversió en formació ja que els tècnics de l’ajuntament poden així aprofundir més en el concepte de ciutat intel·ligent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem