15.000 euros per les entitats del districte Centre-Est

El Consell de barri Centre-Est disposa de 15.000 euros del fons de lliure disposició i les entitats poden presentar projectes

Les entitats dels barris del districte Centre-Est disposaran aquest any de 15.000 euros del fons de lliure disposició. Es tracta d'una partida econòmica que fins ara es reservava per la Floresta, les Planes i Mira-sol i que es posa a disposició dels ciutadans perquè decideixin en què ho volen invertir.

Així, per primera vegada el Consell de barri del Centre-Est també tindrà un fons de lliure disposició, de 15.000 euros. Durant la sessió celebrada el passat 25 de maig, el president del Consell, Ferran Villaseñor, va explicar el mecanisme pel qual els habitants del districte podran decidir en quins projectes s'inverteixen els diners.

El Consell de barri Centre-Est està integrat pels barris d'Eixample est, Torre Blanca, Monestir, Centre Est, Can Solà, Can Magí, Sant Francesc, Coll Favà,  Sant Domènec, Can Delaire, Volpelleres, La Guinardera, Can Sant Joan, Galliners, Can Barata , Can Bell, Sol i Aire i Sant Medir.

Temps de propostes

Només les entitats i associacions d'aquests barris podran presentar propostes pels diners de lliure disposició. D'aquesta manera, els ciutadans particulars hauran de canalitzar a través de les entitats les seves idees.

Fins al mes de juliol hi ha temps perquè les associacions facin arribar al Consell de barri els seus projectes. El dia 11 o 12 de juliol es farà un Consell de barri extraordinari on s'exposaran tots els projectes i es decidiran quins tiren endavant.

Per barris

El Consell de barri Centre-Est està integrat per molts barris diferents, amb característiques i necessitats molt diferenciades. Des del barri del Monestir, amb més de 8.000 habitants, a Can Barata, on n'hi ha menys de 300.

Així, Ferran Villaseñor va dir que els 15.000 euros dels diners de lliure disposició es dividirien tenint en compte els habitants de cada barri, però sempre fixant una quantitat mínima perquè els barris amb menys població no es quedin sense res.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem