8 de les 15 candidatures queden fora del Ple de Sant Cugat

Ciutadans ha perdut els 3 regidors que tenia

8 dels 15 partits que s'han presentat en aquestes elccions de maig 2023 no han aconseguit cap representació. Entre ells, Ciutadans, que ha perdut 3 dels regidors que tenia a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més info: Ciutadans desapareix del ple de Sant Cugat

La candidata de PDeCAT, Mayte Pérez, ha agraït els 792 vots i ha assenyalat que es plantejaran com reconstrueixen el seu espai electoral. Des d'Independents, l'alcladable Giuseppina Cariola. que ha tret 1377 vots, ha valorat positivament els resultats tenint en compte el "problema de donar-se a conèixer"

També ha valorat postivament els resultats Dimitri Defranc al ser el primer cop que PACMA es presentava a les municipals de Sant Cugat i ha agraït els 1.048 santcugatencs que l'han votat, tot i que reconeix que "no entrar a l'Ajuntament sempre és una derrota".

Per la seva banda, Valents, amb 914 vots, tenia expectatives més altes que els resultats finals, però, el segon de la llista electoral, Godofredo Murrillo, ha acceptat que els resultats són "realistes" i ha assegurat que encara confien que l'espai que representa Valents no està definit.

Més info: Junts guanya clarament les eleccions a Sant Cugat i càstig al tripartit

La candidata de Convergents, Remei Gómez, amb 253 vots, també s'ha mostrat satisfeta dels resultats i ha assenyalat que els nous partits que s'han presentat han "plantat la llavor per continuar treballant".

Per la seva banda, la candidata d'Impuls, Blanca Palazón, que ha tret 176 vots, ha interpretat els resultats com un "impuls" per continuar-ho intentant.

Junts guanya les eleccions a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Finalment, el TOT Sant Cugat no ha aconseguit parlar amb el candidat del Front Nacional, Lluís Fernádez Alà, que ha obtingut 253 vots.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem