Ainhoa Miró assumeix el càrrec de portaveu de les JERC

La santcugatenca pren el relleu a Lluc Cahís

La santcugatenca Ainhoa Miró, és la nova portaveu de les JERC a Sant Cugat del Vallès substituint Lluc Cahís. Miró era elegida per l'assemblea de dimarts, 24 d'octubre, per unanimitat. Miró té 22 anys, és mestra i castellera, i fins ara era la secretaria d'Organització de les JERC.

"El nou comitè local que comencem ens proposem mantenir la línia de treball que hem tingut els anys anteriors. En cap cas és un comitè del canvi, sinó de seguir treballant", explica Miró. Pel que fa als objectius, el nou comitè es proposa "seguir sent les joventuts polítiques de referència a Sant Cugat, fet que ens fa estar molt orgullosos".

Igualment, aposten per "seguir treballant per fer de Sant Cugat una ciutat més sensibilitzada amb els fets socials, nacionals i internacionals, conscients que estem vivint un moment històric", així com mantenir la feina en els projectes locals, com són les mobilitzacions de l'1 de maig, entre altres, el Correllengua o la participació en la Festa Major.

La nova executiva manté diverses cares del mandat anterior amb Gina Cahís (Organització), David Rivero (Finances), Maria José Hernández (Cohesió Interna), Eli Escoda (Consciència Feminista), Lluc Cahís (Formació) i Èric Gómez (regidor de les JERC).

Jaume Huguet (Activisme i Mobilitzacions), Víctor Garcia (Polítiques Culturals i Esportives) i Isaac Calvís (Coordinació Interna) són les noves cares de l'equip a banda de Lara Carbonell, que torna després d'un any a l'estranger per agafar de nou la secretaria de Comunicació.

D'altra banda, els representants elegits per ser consellers nacionals de les JERC han estat Ainhoa Miró, Isaac Calvís, Jaume Uguet i Serni Solans.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem