L'Ajuntament assegura que "continua i continuarà formant part de l'AMI"

Ciutadans ha afirmat que la ciutat ja no formava part de l'Associació de Municipis per la Independència per una sentència judicial

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès assegura que la ciutat "continua i continuarà formant part de l'AMI", l'Associació de Municipis per a la Independència, contradient el grup municipal de ciutadans que, aquest mateix 24 de febrer, ha explicat en roda de premsa que el municipi ja no estava dins de l'associació per una sentència judicial que anul·la el pagament d'una quota per part de la ciutat. Una afirmació que també ha desmentit l'AMI aquesta tarda.

Així, l'Ajuntament de Sant Cugat assegura que "acatarà la sentència judicial", destacant que aquesta "només fa referència al pagament de la quota de l'any 2013", i apuntant que "els serveis jurídics municipals estan estudiant com atendre la resolució d'aquesta sentència".

De la mateixa manera, asseguren que l'Ajuntament "continua i continuarà formant part de l'AMI, assistint a les seves reunions i participant en aquesta entitat", recordant que "l'adhesió a l'AMI és un acord de ple municipal aprovat l'any 2011 per majoria dels regidors i regidores".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem