L'alcaldessa en funcions Mireia Ingla anirà a les llistes d'ERC al Congrés espanyol

Així, l'encara alcaldessa de Sant Cugat ha estat escollida pel congrés comarcal del Vallès Occidental d'ERC com a candidata pel Congrés dels Diputats espanyol

L'alcaldessa en funcions de Sant Cugat, Mireia Ingla, concorrerà a les eleccions espanyoles del pròxim 23 de juliol. Així ho ha decidit el congrés comarcal del Vallès Occidental d'ERC aquest dilluns, 12 de juny, però finalment serà el Consell Nacional del partit qui decidirà en quin número de la llista al Congrés anirà l'encara alcaldessa. Ingla va renunciar a agafar l'acta de regidora, després dels resultats electorals d'esquerra que feien impossible que pogués revalidar l'alcaldia de Sant Cugat.

Més info: Mireia Ingla plega i renuncia a agafar l'acta de regidora pel proper mandat


De moment no es coneix quin número de la candidatura ocuparà Ingla, una llista que encapçala el diputat Gabriel Rufián, seguit per la fins ara consellera d'Acció Climàtica i Agricultura, Teresa Jordà, que serà la número 2 de la candidatura d'ERC al Congrés per les eleccions generals del 23 de juliol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem