Aprovada la moció per fer un monument en record de les víctimes del terrorisme

El Ple municipal va aprovar fer aquest homenatge permanent a la ciutat l’any 2002, però encara està pendent d’executar-se

La moció, presentada pels grups municipals del PP i Cs ha prosperat gràcies al suport dels grups municipals del PDeCat-Demòcrates i del PSC. L’objectiu era donar compliment a la moció aprovada pel ple municipal de l’Ajuntament de Sant Cugat del 18 de novembre del 2002. La novetat del text de la moció actual és proposar que el monument sigui l’obra creada per Pilar Mingorance Fresneros, artista local que cediria el conjunt escultòric a la ciutat. No es descarta, però, que la realització de l'obra s'obri a la participació de la resta d'artistes de Sant Cugat.

Els grups municipals del PP i Cs, proposants de la moció, han acceptat les esmenes del grup municipal del PSC que, segons ambdós partits, milloren el text inicial. I, en aquest sentit, han lamentat no comptar amb el suport favorable i el consens dels grups municipals de la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA.

Tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Sant Cugat si han coincidit en condemnar la violència i qualsevol tipus d’atac terrorista, i han manifestat la seva comprensió i solidaritat amb les víctimes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem