Aprovada en el Ple la renúncia de Palacio com a Síndic de Greuges

Palacio renúncia al Síndic de Greuges per incompatibilitat amb la seva jubilació, un càrrec que assumia des del 2017

L'Ajuntament de Sant Cugat ha presentat, el dilluns 18 de gener en el Ple Municipal, el seu acord amb Ramon Palacio, actual Síndic de Greuges, per la seva renúncia, després que aquest anunciés la seva incompatibilitat entre la percepció de la seva pensió de jubilació i la remuneració prevista en el seu nomenament, un acord que ha estat aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció de Junts per Sant Cugat i Ciutadans Sant Cugat. D'aquesta manera, l'Ajuntament obrirà una convocatòria per l'elecció del nou Síndic de l'Ajuntament de Sant Cugat d'acord amb el procediment establert a l'article 6 del vigent Reglament del Síndic.

Tot i això, l'acord entre Palacio i l'Ajuntament preveu que l'actual síndic continuï exercint el càrrec mentre s'escull un nou representant, rebent una compensació econòmica mensual per fer front a les despeses que el càrrec li pugui comportar.

Ramon Palacio va ser escollit Síndic de Greuges de Sant Cugat al mes d'octubre del 2017 pel ple municipal, substituint el primer síndic de Sant Cugat, Jaume Clavell. No obstant això, Palacio s'ha jubilat totalment i, en ser perceptor de la seva corresponent pensió, no pot percebre la remuneració establerta com a síndic per incompatibilitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem