Brugarolas i Vallès seran els dos candidats a ser alcaldable de Junts

Els tres precandidats Carles Brugarolas, Josep Maria Vallès i Aitor Arriaga han aconseguit els avals per ser candidat a l'alcaldia per Junts, però Arriaga i Brugarolas han anunciat una llista única

Els dos regidors de Junts Carles Brugarolas i Josep Maria Vallès s'enfrontaran en una votació en les primàries de Junts, després d'haver aconseguit els avals necessaris de la militància. El tercer candidat, Aitor Arriaga, també ha obtingut els avals necessaris, però ha ajuntat la seva candidatura amb la de Carles Brugarolas. Els militants de junts han rebut un correu aquest matí informant del fet que tots tres candidats han passat el tall, però on no s'especifica quin percentatge ha aconseguit cada candidat. Els candidats havien d'assolir el 20% dels avals de la militància del partit a Sant Cugat. Ara per ara ,encara no hi ha data de la votació definitiva per escollir qui serà el candidat de Junts a l'alcaldia en les eleccions municipals del maig del 2023.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem