C's demanarà més Mossos d'Esquadra per Sant Cugat al Parlament

De gener a setembre de 2016 s'han produït 474 robatoris amb força a domicilis de Sant Cugat, un 67% més que el 2015

Ciutadans demanarà que s'augmenti la xifra de Mossos d'Esquadra a Sant Cugat a través d'una proposta de resolució a la comissió d'Interior del Parlament de Catalunya, aquest dimecres 14 de novembre. El diputat de Ciutadans Jean Castel argumenta la petició per "l'increment del 85% dels robatoris a domicilis" en els últims sis anys al municipi.

"Hi ha casos flagrants de barris que han contractat seguretat privada, com Can Monmany", apunta el portaveu de la formació a Sant Cugat, Aldo Ciprián. Ciutadans aporta les dades del ministeri d'Interior, que assenyalen que en els primers 9 mesos del 2016 s'han comès 474 robatoris amb força a domicilis del municipi, un 67,5% més que en el mateix període de l'any passat.

"La ràtio és de 2,5 agents per cada mil habitants, i a Sant Cugat hi ha 72 mossos i un centenar de policies locals", assegura Ciprián. La proposta de C's demana augmenta aquesta xifra fins als 220. Per la seva banda, Castel lamenta la "inacció" i "incapactitat" del govern català i santcugatenc davant l'increment "constant" de robatoris dels últims anys.

"És insostenible mantenir un municipi com Sant Cugat sota mínims", finalitzava Castel.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem