Roben en un pis mentre el propietari estava amagat i un lladre acaba detingut

L'home, de 35 anys de nacionalitat colombiana, havia entrat en un pis a la zona de Torreblanca

Un home va ser detingut acusat d'un delicte de robatori amb força, dijous, 29 de novembre, a Sant Cugat. Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís que s'estava cometent un robatori en un habitatge a la zona de Torreblanca i que la víctima del robatori es trobava dins l'habitatge, amagat per no ser vist pels delinqüents.



Els individus que havien entrat al pis eren tres, un cop van sortir de l'habitatge van agafar el cotxe a tota velocitat i en contra direcció, quan van veure agents de la policia a la zona, fins que un vehicle que circulava correctament els va impedir el pas. Aleshores tres homes van baixar del cotxe i van començar a córrer, i un d'ells, un home de 35 anys i de nacionalitat colombiana va acabar detingut i va ingressar en presó preventiva. Ara, s'està treballant per detenir els altres dos homes que han estat identificats.



La detenció s'emmarca dins el dispositiu de seguretat establert per lluitar contra els robatoris amb força a Sant Cugat i que es fa coordinadament entre Mossos d'Esquadra i Policia Local.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem