C's posa en dubte la contractació de Cíclica per gestionar els horts de Mira-sol

“No podem tolerar que un càrrec de confiança utilitzi la seva posició per contractar a una empresa propera"

El grup municipal de Ciutadans ha demanat aclariments a l'equip de govern de Sant Cugat sobre l'adjudicació de la gestió dels horts ubans de Mira-sol al col·lectiu mira-solenc Cíclica. Segons C's, "pot existir un conflicte d'interessos" en la contractació d'aquesta empresa, ja que la formació taronja creu que "es dóna un vincle familiar directe entre la sotsdirectora de Participació Ciutadana i Medi Ambient de l'Ajuntament i un dels membres en actiu de Cíclica”. La sotsdirectora de Participació Ciutadana és Marina Casals, que també havia estat membre de Cíclica abans d'entrar a l'Ajuntament com a càrrec de confiança al juliol del 2015.

Per Ciutadans, si es confirma aquesta situació s'estaria davant "d'un possible conflicte d'interessos”: “No podem tolerar que un càrrec de confiança utilitzi la seva posició per contractar a una empresa propera, perquè s'estan carregant la lliure concurrència i la possibilitat que tots puguin contractar amb l'Administració”.

"Un dels objectius primordials de Ciutadans durant aquest mandat és diluir tots els dubtes que hi hagi davant l'opacitat de qualsevol contractació”, afegeix la formació santcugatenca: "Hem entrat en el Consistori per combatre i denunciar la mala praxi que caracteritza a la vella política i aquest tipus de pràctiques no haurien de tenir cabuda a l'Ajuntament de Sant Cugat".

Cíclica és una col·lectiu del barri impulsat per arquitectes que treballa "integrant d’una forma innovadora i sistèmica tres àmbits: arquitectura, medi ambient i comunitat". L’objectiu general consisteix en potenciar un canvi de visió sobre l’entorn a partir de la metodologia de recerca-acció participada, és a dir, la recerca aplicada a partir de la inclusió de l’usuari en el procés de projectual assegurant la transformació social cap a una mirada sistèmica sobre l’entorn,

Més informació
 
Comentaris

Destaquem