Els candidats a la presidència de l'EMD de Valldoreix, a debat amb el TOT i Cugat Mèdia

Els sis possibles futurs presidents de l'EMD es veuran les cares a la Nau de Cultura de Valldoreix

L'únic debat electoral amb tots els candidats a la presidència de l'EMD de Valldoreix tindrà lloc el dimecres, 17 de maig, a les 19 hores a la Nau de Cultura de Valldoreix. La presentació anirà a càrrec d'Àgata Guinó, directora adjunta del TOT Sant Cugat, i Sergio Morales, editor de Cugat Mèdia, i comptarà amb la presència de Susana Herrada (Som Valldoreix), Juanjo Cortés (Valldoreix Plural), Pepe Escofet (Cs), Arnau Prats (FNC), Neus José (Independents) i Juan Pich-Aguilera (Vox).

Més info: Eleccions municipals a Valldoreix 2023: els candidats a l'EMD

Els sis candidats confrontaran les seves propostes per a l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix a través de quatre blocs temàtics diferents: urbanisme i mobilitat, equipaments, seguretat i convivència i conveni i finançament. Organitzat pel TOT Sant Cugat i Cugat Mèdia, el debat es podrà seguir en directe en vídeo a través dels webs dels dos mitjans i en diferit a la plataforma la Xarxa+ el 18 de maig a les 22 hores. També es podrà a escoltar a Ràdio Sant Cugat.

Aquest serà el quart dels debats que organitza el TOT en el marc de la campanya electoral, després dels tres temàtics al Mercantic: equipaments (dimarts, 9 de maig), mobilitat i habitatge (dijous, 11 de maig) i empresa i comerç (dimarts, 16 de maig). El darrer debat després del de candidats de l'EMD serà el de candidats a l'alcaldia de Sant Cugat, el dimarts, 23 de maig, a les 19 hores a l'espai Àgora de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més info: Sant Cugat a debat amb el TOT per a les eleccions municipals

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem