Sant Cugat a debat amb el TOT per a les eleccions municipals

El TOT Sant Cugat organitza tres debats temàtics i dos debats de candidats per abordar les eleccions municipals del 28 de maig a Sant Cugat

Amb l'objectiu de posar sobre la taula quins són els principals reptes de Sant Cugat per als pròxims quatre anys, i quines són les solucions que tenen les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del maig, el TOT Sant Cugat organitza una sèrie de debats preelectorals. Així, hi haurà tres debats temàtics i participatius, on el públic podrà preguntar al final de la sessió. Aquestes trobades tenen una particularitat i és que no només hi participen els polítics, sinó experts amb cada temàtica que seran els encarregats de plantejar als polítics les seves preguntes. Ja en plena campanya hi haurà els dos debats electorals de candidats, un dels alcaldables de Sant Cugat i l'altre amb els presidenciables de Valldoreix. Els debats de candidats estan coorganitzats amb el mitjà públic Cugat Mèdia.  

Els debats temàtics

Els debats temàtics que organitza el TOT Sant Cugat volen abordar les principals problemàtiques que té actualment la ciutat i s'han dividit en diferents categories. Totes aquestes trobades seran a la sala El Siglo de Mercantic, a les set de la tarda.

El primer serà el dimarts 9 de maig, i tractarà quins equipaments fan falta a Sant Cugat, i dins d'aquests equipaments quins són necessaris per sanitat, educació, cultura i esports. Fet! vegeu la crònica.

El segon debat serà el dijous 11 de maig. En aquesta ocasió es tractaran dos temes importants l'habitatge i la mobilitat. Fet! Vegeu la crònica.

El tercer debat serà el dimarts 16 de maig i s'opinarà sobre empresa i comerç a la ciutat.

Els debats de candidats

Pel que fa als dos debats de candidats, el primer serà el dimecres 17 de maig pels presidenciables de Valldoreix a les set de la tarda a la Nau de Cultura de Valldoreix. I el d'alcaldables de Sant Cugat serà el dimarts 23 de maig a l'espai Àgora de l'Ajuntament de Sant Cugat. Els dos debats l'organitzen conjuntament el mitjà públic Cugat Mèdia i el TOT Sant Cugat.

Debats eleccions municipals 2023

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem