CiU no tanca la porta a pactar amb ERC-MES

En una nota de premsa, CiU explica que durant la trobada d'Ingla i Conesa va lliurar un document als republicants "amb principis bàsics per l’assoliment d’un acord sòlid i estable de govern"

CiU no tanca la porta a pactar amb ERC-MES. Així ho deixa clar la federació nacionalista en una nota de premsa en la qual explica que durant la reunió que van mantenir les dues formacions aquest dimecres 10 de juny, CiU va lliurar un document als republicans "amb principis bàsics per l’assoliment d’un acord sòlid i estable de govern", assegura la formació

D'aquesta manera, la federació nacionalista diu que "malgrat la voluntat d’ERC-MES, expressada en els mitjans de comunicació, de rebutjar qualsevol proposta d’acord de govern, la federació de CiU manté el diàleg obert i espera trobar punts d’entesa en el futur". També subratlla que CiU manté també el diàleg obert amb altres formacions polítiques.

La formació liderada per Mercè Conesa assegura en el comunicat que el document que va entregar al partit de Mireia Ingla recull propostes dels programes electorals de CiU i ERC-MES segmentades en 10 àmbits d’actuació: polítiques socials, ensenyament, salut, cultura i joventut, economia, ocupació i comerç i habitatge. A més, els nacionalistes subratllen que el document que van lliurar a Ingla recull el 99% de les propostes programàtiques d'ERC-MES.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem