Ciutadans celebra la "tornada a la normalitat" després de la retirada de l'estelada

L'alcaldessa va retirar l'estelada de la plaça d'Octavià, dimecres 8 de febrer

Ciutadans ha celebrat aquest dijous, 9 de febrer, la "tornada a la normalitat" després que l'alcaldessa, Mercè Conesa, acatés la sentència i retirés l'estelada situada a la plaça d'Octavià, dimecres, 8 de febrer.

El portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprian, ha agraït "el suport i la confiança dels 1001 ciutadans que al 2015 van firmar la petició impulsada per la formació taronja en què sol·licitava la retirada de l'estelada de qualsevol espai públic". 

A més, Ciprian ha lamentat les "trampes al solitari de l'alcaldessa després que traslladés la bandera eludint la primera sentència i li ha recordat que els càrrecs polítics han de ser un exemple per a la ciutadania i no poden buscar dreceres per a saltar-se la llei". Així doncs, Ciprian ha celebrat que, "finalment, l'espai públic del municipi sigui neutre. La llibertat d'expressió la tenen les persones i ningú ha de sentir-se agreujat perquè onegi en un espai públic una bandera que és excloent", ha afirmat. 

Finalment, Ciprian ha recordat que "la convivència és el respecte de les regles del joc" i ha criticat el paper de l'alcaldessa, ja que "en una democràcia ningú està per sobre de la llei i molt menys un càrrec públic. La llei ens empara a tots i es pot canviar amb les majories suficients en els Parlaments". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem