Ciutadans denuncia la retirada de banderes de l'Ajuntament

L'alcaldessa respon que es tornaran a ubicar quan "consideri que no generen conflicte"

El grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat del Vallès demanava al ple municipal d'aquest mes d'octubre, celebrat el dia 16, el motiu pel qual les banderes de la façana de l'Ajuntament no onejaven. Ho feia després de demanar les factures del servei de bugaderia, motiu pel quan havien estat retirades.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, responia presentant aquesta factura, explicant que el servei ja està complet. Amb tot, argumentava que "davant la dimensió dels fets que estan passant, prendré les mesures necessàries per garantir que hi haurà estabilitat a la ciutat. En la mesura que consideri que hi ha banderes que poden generar conflicte, prendré les mesures necessàries per evitar-ho". En el mateix sentit, afirmava que "l'única bandera que veritablement ara ens uneix és la de Sant Cugat".

Aquest dijous, 19 d'octubre, el portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprian, ha interposat una denúncia davant la Policia Local per aquesta retirada de les banderes. Així ho han explicat en un comunicat de premsa, on valoren l'actitud de l'alcaldessa d'"irresponsable i irrespectuosa amb la resta de ciutadans que no segueixen la seva mateixa ideologia".

"En aquests moments, l'Ajuntament està incomplint la llei que regula l'ús de les banderes", afirma Ciprian al comunicat. Igualment, apunta que Conesa "ha deixat de representar a tots els ciutadans", remarcant que "es tracta d'un abús de poder".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem