​Ciutadans recull firmes perquè es tornin a posar les banderes a l'Ajuntament

El portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprian: "l'actitud de l'alcaldessa és irresponsable amb la resta de ciutadans que no siguin de la seva mateixa ideologia"

Ciutadans Sant Cugat ha posat en marxa una recollida de firmes perquè l'alcaldessa, Mercè Conesa, torni a posar les banderes que es van retirar el 22 de setembre a l'Ajuntament. "L'actitud de l'alcaldessa és irresponsable amb la resta de ciutadans que no siguin de la seva mateixa ideologia", diu la formació a través d'un comunicat.

El passat 19 d'octubre Ciprian va interposar una denúncia davant la Policia Local després que es retiressin de la façana les banderes de Sant Cugat, Catalunya, Espanya i Europa, al·legant que l'Ajuntament estava incomplint la llei de banderes.

El grup municipal ha decidit emprendre aquesta acció després que l'alcaldessa confirmés durant el ple d'octubre que les tornaria a posar quan es restablís la normalitat del país. Des de Cs també es queixen que es fes servir d'excusa que les banderes es trobessin a la bugaderia i reiteren que l'alcaldessa "ha deixat de representar a tots els ciutadans". A més, afegeixen que "els alcaldes haurien de donar exemple i complir la llei tal com s'exigeix a tots els ciutadans".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem