Ciutadans presenta un recurs contra el suport del ple al referèndum de l'1-O

La formació taronja ja va presentar un recurs d'impugnació al decret d'alcaldia de suport a l'1-O

El grup municipal de Ciutadans ha presentat un recurs de reposició contra l'acord del ple municipal de Sant Cugat de donar suport a la convocatòria del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre. La formació taronja demana que l'acord del plenari del mes de setembre quedi anul·lat, ja que argumenta que el Tribunal Constitucional va deixar sense "cap vigència" ni "marc legal" la convocatòria del referèndum.

Ciutadans ja va presentar un recurs d'impugnació al decret d'alcaldia de suport a l'1 d'octubre, que va signar l'alcaldessa Mercè Conesa i que va significar l'obertura d'investigacions per part de la Fiscalia. Ara, Cs ha posat un recurs a l'acord del ple municipal que va votar favorablament aquest decret ja signat per Conesa i que va posar de manifest la majoria independentista a l'Ajuntament de Sant Cugat.

“La sala de plens representa a tots els ciutadans de Sant Cugat i aquell dia es va vulnerar la llei” afirma la formació política a través d'un comunicat, en el qual acusa l’alcaldessa de "deixar de representar a una part dels santcugatencs". Segons Cs, "l’acord del plenari vulnera l’article 103 de la Constitució que manifesta que l’Administració Pública serveix amb objectivitat els interessos generals i actua segons el que dicta la llei".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem