Ciutadans presenta Ciprian com alcaldable per aconseguir un resultat "immillorable"

Ciprian ha presentat els 5 primers noms de la llista que té com absència el fins ara número dos de la formació Sergio Blázquez

L'alcaldable de Ciutadans, Aldo Ciprian, ha presentat part de la llista electoral de la formació taronja aquest dissabte, 15 d'abril, davant unes 100 persones a l'Hotel Sant Cugat, amb l'objectiu d'aconseguir uns "resultats immillorables" en les eleccions municipals del 28 de maig a Sant Cugat. Així, Ciprian ha presentat els 4 noms que l'acompanyaran en la llista. La número dos serà Maite Augé, actual assessora del grup municipal; el número 3 serà David Andrés, secretari de l'Agrupació de CS a Sant Cugat; la número 4 serà Mireia Sanjuan, portaveu de la plataforma contra el tribut metropolità; i el número 5 Pepe Escofet, assessor del grup municipal. Qui no repeteix és l'actual número 2, el regidor Sergio Blázquez.

Presentació de Ciprian (Cs). FOTO: Ale Gómez

El candidat a l'alcaldia per Cs ha carregat contra l'actual govern de la ciutat i ha tret pit de la feina feta pel seu grup municipal. Ciprian ha estacat alguns dels temes que per a la formació són importants, com la seguretat. "No ens podem permetre tenir tan poca policia", ha dit. Ciprian també ha explicat que aposten perquè l'administració local sigui bilingüe i ha críticat la Zona de Baixes Emissions o el Tribut Metropolità. El candidat taronja també ha subratllat que un dels punts importants del seu programa serà el manteniment de la ciutat i crear uan regidoria de gent gran, entre altres.

A l'acte de presentació hi ha assistit el santcugatenc José María Espejo-Saavedra, diputat al congrés i exvicepresident del Parlament de Catalunya. José María Espejo-Saavedra serà qui tancarà la llista per Ciutadans el 28 de maig a Sant Cugat. El diputat ha destacat que una de les coses més importants de la seva vida és Sant Cugat. "Aquesta és una de les millors ciutats d'Espanya per crear una família i crec que els nostres companys hi tenen alguna cosa a veure", ha dit en referència al grup municipal de Ciutadans, que actualment té dos regidors, el mateix Ciprian i Sergio Blázquez, qui no repeteix en la llista electoral. Ciutadans va entrar a l'Ajuntament de Sant Cugat amb 3 regidors el 2015 i els va mantenir en les eleccions del 2019, tot i que a mig mandat va deixar el grup municipal l'actual regidora no adscrita Múnia Fernández-Jordán.

Al seu torn, el diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco ha carregat contra el nacionalisme català i ha dit que aquest és la verdadera dreta i supremacista.

 

La llista

1. Aldo Ciprian

Actual portaveu de Ciutadans al ple de Sant Cugat.

2. Maite Augé

Assessora del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Sant Cugat, veïna del barri de Sant Francesc, mare de dos fills i ferma defensora dels drets socials.

3. David Andrés

Secretari de l'Agrupació de CS a Sant Cugat i Coordinador Autonòmic de Joves de Ciutadans a Catalunya. Amb un gran esperit emprenedor, va ser finalista als Premis Ciutat de Sant Cugat de l'any 2017 per haver guanyat l'Audi Creativity Challenge. Estudia el Doble Grau en Dret i Direcció d'Empreses i és campió d'Espanya de debat.

4. Mireia Sanjuán (Independent)

Veïna de Mira-Sol, molt compromesa amb el seu barri i portaveu de la plataforma NO al Tribut Metropolità.

5. Pepe Escofet

Assessor del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Sant Cugat, responsable de comunicació de l'agrupació local de CS i responsable de mobilització i implantació de Joves de Ciutadans a Catalunya. Estudia el Doble Grau en Dret i Criminologia i Seguretat i està molt compromès amb la seguretat de la ciutat i la defensa dels drets humans.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem