Ciutadans reclama més policia a les zones d'oci de Sant Cugat

El partit es mostra "preocupat" per "l'increment" de la violència a les zones d'oci nocturn

Ciutadans ha reclamat més presència policial a les zones d'oci nocturn de Sant Cugat amb l'objectiu de reduir els delictes que s'hi produeixen. "Hi ha preocupació per les xifres de violència a les zones d'oci, fa temps que rebem queixes per l'increment de la violència", ha declarat Aldo Ciprian, portaveu de la formació, que ha parlat de baralles, agressions, accidents de trànsit i violència verbal o física contra les dones.

Així, Cs presentarà una moció al ple municipal d'octubre per incrementar la seguretat a l'entorn de les dues zones d'oci de la ciutat, a la carretera de Rubí i a Can Solà. "No hi ha Mossos a les sortides dels locals d'oci i la Policia Local està a les rotondes", assegura Ciprián, que considera imprescindible augmentar la presència policial a les hores de tancament de les discoteques.

Contra el botellón

A més, des de Ciutadans aposten per regular de manera més estricte el botellón a l'entorn de les zones d'oci i incorporar a les ordenances de civisme mesures i sancions per tal de fer efectiva la prohibició de beure alcohol a l'espai públic. "No volem expulsar els joves del municipi, volem donar alternatives d'oci per a tothom", asseguren.

A banda dels problemes per la salut que suposa l'alcohol, Ciutadans considera que també s'ha de posar fre a l'incivisme relacionat amb el botellón i que es veu els matins dels caps de setmana amb carrers plens de deixalles, ampolles...

De la mateixa manera, reclamen més control policial als establiments comercials i supermercats perquè no venguin begudes alcohòliques a menors.

Oci alternatiu

Per tal d'oferir alternatives al model botellón i discoteca, Ciutadans proposa estudiar noves fórmules i propostes d'oci nocturn encaminades a un oci "més segur, saludable, responsable i de qualitat".

En aquest sentit, plantegen algunes opcions com obrir pavellons o centres municipals a les nits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem