L'Ajuntament demostra a Ciutadans que ha rentat les banderes a la bugaderia

Ciutadans ha denunciat l'Ajuntament per haver despenjat les quatre banderes de l'edifici municipal (espanyola, catalana, europea i santcugatenca)

L'Ajuntament de Sant Cugat ha demostrat a Ciutadans que les quatre banderes despenjades de l'edifici consistorial van ser enviades a la bugaderia per netejar-se. La formació taronja va presentar una denúncia a la Policia Local contra l'Ajuntament per la retirada de les banderes espanyola, catalana, europea i santcugatenca; que habitualment onegen al terrat del consistori.

Ciutadans va plantejar la protesta en el ple municipal d'octubre i la resposta del govern local va ser que estaven a la bugaderia. Cs va acusar de mentir al govern a través d'una piulada a Twitter.

La resposta de l'Ajuntament no es va fer esperar i, també a través de Twitter, va contestar l'acusació de Ciutadans amb una fotografia del rebut de la bugaderia on s'han portat les quatre banderes. "Hauríeu de començar a canviar d'excusa. L'alcaldessa ja va reconèixer que la bugaderia ja havia complert el seu servei", va respondre Cs a través de les xarxes socials.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem