Concentracions a Sant Cugat i Valldoreix en suport als imputats pel 9N

L'alcaldessa de Sant Cugat i el president de l'EMD de Valldoreix participaran en les concentracions de suport a Mas, Rigau i Ortega

L'Assemblea Nacional Catalana ha convocat una concentració davant de l'ajuntament de Sant Cugat per mostrar el suport de la ciutadania als tres imputats per la consulta del 9N: el president Artur Mas i les conselleres Irene Rigau i Joan Ortega. Serà aquest dimarts, 13 d'octubre, a partir de les 19.30 hores. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ja ha anunciat que hi assistirà. A Valldoreix també hi haurà concentració, al mateix dia i hora davant de la casa de la vila, i hi haurà el president de l'EMD, Josep Puig.

"El 9-N vam tenir l'oportunitat d'expressar per primera vegada la voluntat de llibertat del poble de Catalunya, i per aquest fet, el president Artur Mas la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau han estat imputats i cridats a declarar aquesta setmana vinent", lamenta el comunicat de l'ANC. A més, l'Assemblea anima a tots els ciutadans a assistir a les concentracions amb les butlletes del 9N a la mà.

Sota el lema de #TotsSom9N, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis ha organitzat aquestes concentracions per ajuntaments de tot Catalunya. L'objectiu és mostrar el rebuig a les imputacions de Mas, Ortega i Rigau per haver posat les urnes el 9N del 2014.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem