Conesa deixa l'alcaldia de Sant Cugat "convençuda que deixa un gran equip"

Ja és oficial. Mercè Conesa deixarà de ser alcaldessa de Sant Cugat, aquest dijous 7 de juny, en un ple extraordinari, que se celebrarà a les 7 de la tarda. Conesa ho ha anunciat en una roda de premsa, després d'haver fet públic que a partir de l'1 de juliol serà la presidenta del Port de Barcelona. L'encara alcaldessa s'ha mostrat convençuda que deixa Sant Cugat en mans d'un bon equip. Conesa deixarà l'acte de regidora l'1 de juliol i s'acomiadarà de la Diputació de Barcelona en el ple del 28 de juny. 



A més, Mercè Conesa ha anunciat que la seva substituta serà Carmela Fortuny, tinent d'alcalde de Cultura, Promoció de la Ciutat i Presidència, de la qual ha dit que és una persona "molt vàlida per dirigir la ciutat, molt propera de tracte i amb una gran visió del teixit de Sant Cugat".



En la roda de premsa de comiat, a part de tot l'equip de Conesa, hi han assistit els regidors de l'oposició Àvaro Benajam (PP) i Pere Soler ( PSC) amb qui Conesa va formar govern.

Balanç positiu de govern (2010-2018)

Conesa ha aprofitat la roda de premsa per repassar la seva actuació al capdavant de l’alcaldia de Sant Cugat. Ha remarcat l’avenç positiu de la ciutat durant aquests vuit anys i ha assegurat que s’han posat les estructures per afrontar els reptes futurs. En primer lloc, l’alcaldessa s’ha referit a la conjuntura de crisi econòmica que vivia el país en el moment d’accedir a l’alcaldia –amb un atur a l’alça, l’augment de les necessitats socials i una reducció dels ingressos municipals- i la “triple Estratègia” econòmica, social i ambiental que va posar en marxa per afrontar el seu mandat. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem