Conesa: "No crec que només fem obres amb Teyco els ajuntaments convergents"

L'alcaldessa ha defensat la "bona gestió de l'ajuntament" i ha dit que no faria valoració política com alcaldessa

Després de l'actuació anticorrupció de la Guàrdia Civil aquest divendres, 28 d'agost, a Sant Cugat, Mercè Conesa ha aparegut en roda de premsa per defensar la "bona gestió de l'Ajuntament". Conesa ha dit que està "tranquil·la" i que no té "cap dubte" que la mesa que va adjudicar l'obra de la construcció de l'habitatge a la plaça dels Rabassaires va fer una "valoració objectiva".



En paral·lel, l'alcaldessa ha explicat que no volia fer una valoració política de l'actuació i que en tot cas la faria en seu del seu partit. Tot i això, Conesa ha dit que no creu que només "facin obres amb Teyco els ajuntaments convergents". Això sí, per Conesa l'actuació policial ha estat "exagerada" per un sol expedient, ja que ha dit que l'Ajuntament hauria entregat l'expedient si l'haguessin sol·licitat pet la via administrativa.



Davant la investigació de l'anomenat cas "Petrum", Conesa ha considerat "lògic" que s'investiguin les obres que ha fet l'empresa Teyco si aquesta està essent l'objecte d'una investigació judicial.



L'alcaldessa també ha assegurat que divendres que ve es reuniran amb les persones que van adjudicar l'obra i amb els portaveus de l'oposició. Aquest divendres l'alcaldessa ja ha convocat una junta urgent de portaveus.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem