El Consell de Ciutat parla de les dinàmiques residencials a Sant Cugat i de Torre Negra

S'ha presentat l'estudi d'Oriol Nel·lo i Joan Checa i s'ha fet traspàs de l'Assemblea Ciutadana

El Consell de Ciutat de dilluns 28 de novembre ha encarat es dinàmiques residencials i riscos de desplaçament de població a Sant Cugat i el futur de Torre Negra.

En primer lloc, s'ha presentat l'estudi que analitza les dades poblacionals, a càrrec d'Oriol Nel·lo i Joan Checa: l'augment de població en els últims anys, les tendències migratòries i el perfil de les persones que habiten Sant Cugat. L'estudi ja s'havia presentat durant les jornades Sant Cugat 2030 organitzades per Totmedia.

Més info: Només el 15% de la població santcugatenca ha nascut a Sant Cugat

[r.2]

Posteriorment, s'ha fet un traspàs al Consell de Ciutat del que es va parlar a l'Assemblea Ciutadana, on es va debatre el possible futur de la masia i els terrenys de la Torre Negra. Aquests incloïen fer estudis de biodiversitat, pedagogia de l'entorn natural i fins i tot projectes per recuperar la vinya als camps que envolten la masia.

Més info: L'Assemblea Ciutadana debat el futur de Torre Negra

Finalment, el Consell ha establert les pròximes reunions de seguiment del Grup de treball Model de Ciutat, que es faran a partir de gener de 2023.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem