Convergència podria incorporar el PSC a l'equip de govern de Sant Cugat

Tots els intents d'un pacte amb ERC-MES, la prioritat de l'alcaldessa de Sant Cugat, han obtingut un no per resposta

Pere Soler, l'únic regidor que té el PSC a l'Ajuntament de Sant Cugat, serà membre de l'equip de govern de Convergència a partir dels pròxims dies. Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, l'acord està pendent de ser ratificat per les executives locals del Pdecat i del PSC.

 

Es respecta l'acord pressupostari amb ERC-MES

Un pacte que arribarà després que l'alcaldessa Mercè Conesa hagi intentat en diverses ocasions durant aquest mandat que el grup municipal d'ERC-MES s'incorpores a l'equip. Conesa sempre ha considerat que el seu aliat natural havia de ser la formació republicana. Un grup que el 2016 i 2017 si ha signat un acord d'estabilitat pressupostària amb Convergència. Una aliança politicoeconòmica que l'alcaldessa sempre ha remarcat "perquè ha permès el millor pressupost per aquesta ciutat".

El pacte de govern de Convergència amb el PSC no interferirà l'acord pressupostari signat amb ERC-MES per al 2017. De fet, fa només unes setmanes, el PSC es va sumar a l'acord signat el seu dia entre l'alcaldessa Mercè Conesa i la representant del grup municipal d'ERC-MES, Mireia Ingla.

El procés de Catalunya

El pacte municipal que signaran Convergència i el PSC serà exclusivament de caràcter local. Per tant, el document no recollirà cap posicionament polític sobre el procés d'independència de Catalunya que Convergència defensa i sobre el que el PSC sempre es queda al marge en el plenari de Sant Cugat.

No hi haurà més socis a l'equip de govern

El grup de Convergencia descarta oferir a cap altre grup polític entrar al govern municipal, després de les negatives d'ERC-MES a formar-hi part.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem