Ciutadans critica que el govern li hagi fet un "càrrec a mida" a Pere Soler

La formació local es mostra crítica amb el pacte entre el PSC i Convergència

Ciutadans s'ha mostrat crític amb el pacte entre el PSC i Convergència perquè els socialistes entrin a formar part del govern local. Des de la formació taronja consideren que amb aquest pacte el PSC "ha renunciat als seus principis fonamentals per una cadira".

A través d'un comunicat, la formació també ha valorat el nou càrrec que tindrà Pere Soler, que serà tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals. El portaveu de la formació, Aldo Ciprian, considera que se li ha fet un "càrrec a mida, tenint en compte que l'àrea de Polítiques Comarcals no existia". 

Ciprian, a més, lamenta que "el PSC s'hagi venut a un preu tan baix per una cadira" i ha conclòs que "el procés del PSC per a independitzar-se de l'oposició, ha estat tot un èxit". 

Finalment, Aldo Ciprian, ha afegit que el "PSC porta molts mesos flirtejant amb Convergència i ha deixat de ser oposició des de fa temps". En aquest sentit, Ciprian ha fet menció a molts dels posicionaments i discursos que ha donat l'exregidor i que el portaveu a titllat d' "inversossímils i molt pròxims al nacionalisme". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem