Convoquen una mobilització per reclamar la llibertat de tots els presos polítics

El Tribunal Suprem manté la presó provisional sense fiança per Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart

L'Assemblea Nacional Catalana ha fet una crida a concentrar-se aquest dilluns, 4 de desembre, per reclamar l'alliberament de tots els presos polítics, després que el Tribunal Suprem mantingui en presó preventiva sense fiança a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. La mobilització està convocada per les 19.30 hores a la plaça de la Vila, davant de l'ajuntament de Sant Cugat.

"Convocatòria de protesta perquè encara queden quatre persones de pau empresonades. La injustícia perdura. Sortim amb el groc de la llibertat i fem sentir la nostra veu", ha explicat l'ANC de Sant Cugat a través de les xarxes socials.

Aquest dilluns el Tribunal Suprem ha decidit deixar en llibertat sota fiança de 100.000 euros al santcugatenc Raül Romeva i als consellers Jordi Turull, Josep Rull, Carles Mundó, Dolors Bassa i Meritxell Borràs. En canvi, ha mantingut la presó sense fiança pels 'Jordis', pel vicepresident Oriol Junqueras i el conseller Joaquim Forn.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem