El PP de Sant Cugat denuncia la pancarta de l'Ajuntament a la Junta Electoral

El president del grup municipal també ha requerit que se sol·liciti la retirada del cartell de la plaça d'1 d'octubre

El president del Partit Popular a Sant Cugat del Vallès, Álvaro Benejam, ha presentat un escrit a la Junta Electoral de la Zona de Terrassa perquè aquesta requereixi l'Ajuntament de Sant Cugat per retirar la pancarta de Llibertat presos polítics de la façana de l'edifici consistorial, igual que s'ha fet amb l'Ajuntament de Barcelona.

"Fa temps que denunciem l'ús partidista que Conesa està fent del nostre ajuntament i del càrrec que ocupa. Li recordem que és l'alcaldessa de tots els veïns de Sant Cugat, no solament dels seus votants i una bona part dels veïns no comparteixen la calúmnia que expressa la pancarta penjada per l'equip de Govern", explica Benejam en un comunicat.

En el text presentat a la Junta Electoral, Benejam sol·licita "requerir a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès que retiri la pancarta Llibertat presos polítics, així com els eslògans i cartells d'aquest tipus que vulneren el principi de neutralitat institucional de l'Ajuntament i de la resta de dependències municipals".

Igualment, Benejam també ha sol·licitat a la Junta Electoral "requerir l'Ajuntament de Sant Cugat que retiri el cartell de plaça de l'1 d'octubre instal·lat a la plaça del Rei de la ciutat".

De la mateixa manera, en el comunicat del Partit Popular, Benejam fa referència a les declaracions de l'alcaldessa, Mercè Conesa, a Cugat.cat sobre el candidat del PP a la Generalitat, Xavier García Albiol en les quals exigeix respecte a la resta de posicions i a les institucions catalanes. En aquest sentit, Benejam aconsella a l'alcaldessa que faci el mateix i "comenci a mostrar respecte pels seus conciutadans i per les institucions catalanes, sobretot a les que ella representa i presideix".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem