Critiquen la retirada de la bandera espanyola de l'ajuntament per Festa Major

PP i Cs demanen que es tornin a penjar les dues banderes

L'Ajuntament de Sant Cugat ha retirat la bandera espanyola i europea de la façana del Consistori durant la celebració de la Festa Major, entre el 28 de juny i 2 de juliol. El Partit Popular i Ciutadans han criticat aquesta situació i han reclamant que es torni a penjar la bandera de l'estat a l'edifici de l'ajuntament, on actualment ondegen la catalana i la santcugatenca.

Ciutadans ha demanat "explicacions" per aquest fet i han denunciat que també s'ha retirat la bandera europea. "En aquests moments l'Ajuntament està incomplint la llei que regula l'ús de les banderes", argumenta la formació taronja, que assegura que "la llei dictamina que la bandera d'Espanya ha d'onejar en l'exterior dels edificis de l'Administració Municipal".

En aquest context, Cs insta "a l'alcaldessa a corregir de forma immediata la infracció i a tornar a hissar la bandera espanyola i europea a l'ajuntament de Sant Cugat".

Una petició a la qual s'hi ha sumat també el Partit Popular, que a través de les xarxes socials ha exigit la reposició de les dues banderes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem