Ciutadans carrega contra l'alcaldessa per tornar a hissar l'estelada a Sant Cugat

La formació de Sant Cugat critica que "les prioritats de l'alcaldessa, Mercè Conesa, siguin penjar banderes"

El grup municipal de Ciutadans ha lamentat que "el govern local hagi tornat a hissar la bandera estelada al municipi". ANC i Òmnium, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, van penjar l'emblema independentista el passat 23 de juny en un terreny de propietat privada situat a la carretera de Cerdanyola, per evitar que cap requeriment judicial obligui el consistori a tornar-la a retirar, com va passar amb l'estelada de la plaça de Lluís Millet i del Monestir.

La formació taronja ha lamentat que "les prioritats de l'alcaldessa, Mercè Conesa, siguin penjar banderes i no donar solució als problemes reals dels ciutadans".  "Dia rere dia, l'alcaldessa ens demostra que les seves prioritats no estan alineades amb les preocupacions i necessitats dels santcugatencs", ha afegit Ciutadans, que considera que les prioritats que defensen "són les mateixes que les del conjunt de ciutadans".

És per això que ha demanat a l'alcaldessa que "deixi de vendre fum i frustrar a la societat", a més de "fer-los perdre el temps, els diners i les oportunitats de tots destinant esforços en el monotema". D'altra banda, el grup polític ha criticat que l'equip de govern utilitzi les eines institucionals per a "difondre la seva propaganda separatista", després que segons el portaveu de la formació taronja el perfil oficial de l'Ajuntament tuités en directe la penjada de la bandera.

"Lluny de governar per a tots els ciutadans de Sant Cugat, l'alcaldessa segueix realitzant actes sectaris que només beneficien als seus", ha sentenciat Cs, que també ha tornat a criticar la "sobreacumulació de càrrecs" de l'alcaldessa, que també és presidenta de la Diputació de Barcelona i que recentment ha acceptat la presidència del Parc Natural de Collserola. "Sant Cugat està governat per una alcaldessa virtual que està desconnectada de la ciutat", finalitzen.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem