Cs demana a l'Ajuntament que restableixi els passos de vianants "immediatament"

Diversos passos de vianants han aparegut pintats amb l'estelada aquest dimecres, 27 de setembre

Ciutadans reclama a l'Ajuntament que restableixi "immediatament els passos de vianants per preservar la seguretat vial". 

El fet és que aquest dimecres, 27 de setembre, diversos passos de vianants del municipi han aparegut pintats amb l'estelada. Acte, que el portaveu Aldo Ciprian qualifica d'"incívic" i que per tant l'Ajuntament té l'obligació de “retornar, immediatament, el senyal al seu estat original en honor de la seguretat de tots i del compliment de la legalitat”. “De no tornar els passos de vianants al seu estat original l'Ajuntament de Sant Cugat estaria incorrent en una greu irregularitat” ha afeigt Ciprian.

El portaveu de la formació taronja ha recordat que el Reglament de la Direcció general de trànsit (DGT) prohibeix modificar el contingut dels senyals. 



Finalment, Ciprian ha instat a retirar “d'una vegada per sempre” la propaganda “no autoritzada i il·legal” que hi ha a Sant Cugat, ja que està a “l'espai de tots” i no respecta “la neutralitat dels espais públics”. A més, el portaveu ha recordat que la formació taronja va registrar una instància a l'Ajuntament, que encara no han rebut resposta, perquè aquest no utilitzés els espais públics per fer propaganda partidista d'un referèndum il·legal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem