Demòcrates de Sant Cugat posa cartells favorables al referèndum per la ciutat

La Policia Local va obligar a retirar una pancarta favorable al referèndum de la plaça de l'estació

Demòcrates de Sant Cugat ha sortit aquest diumenge a la nit per encartellar la ciutat amb missatges favorables al referèndum de l'1 d'octubre i a la independència. Malgrat l'actuació de la Fiscalia i Policia Local, que va fer retirar una pancarta de la plaça de l'estació de Sant Cugat aquest diumenge, la formació sobiranista ha volgut sortir al carrer per difondre la celebració del referèndum i la seva aposta pel Sí.

Entre altres, Demòcrates ha posat cartells a la pilona de la plaça de Lluís Millet, just al costat on la Policia Local va fer treure la pancarta d'ERC sobre el referèndum. Els cartells porten per lema 'Sí, vull'.

D'aquesta manera els partits sobiranistes de Sant Cugat continuen amb la campanya pel referèndum, tot i l'acció de la Fiscalia i els diferents cossos de seguretat contra tot allò relacionat amb la votació de l'1 d'octubre, sigui un cartell, un acte o un anunci.

La setmana passada, les policies locals van rebre l'advertència de la Fiscalia que havien de treballar per evitar el referèndum. A Sant Cugat, la Policia Local ja ha fet retirar una pancarta i s'ha personat en un acte de campanya on es va col·locar una urna gegant a la plaça del Rei.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem