Dos santcugatencs encapçalen les llistes de VOX al Congrés i al Senat

La candidatura de VOX per Barcelona té un marcat caràcter santcugatenc

El santcugatenc Gabriel Falcón serà el cap de llista al Congrés de VOX per Barcelona a les eleccions generals del 20 de desembre, mentre que la santcugatenca Ana María Torrijos encapçalarà la candidatura de la formació al Senat. D'aquesta manera, VOX, que a Barcelona està presidit pel veí de Sant Cugat Ignació Garriga, col·loca a dos santcugatencs al capdavant de la candidatura barcelonina. Cal recordar que l'alcaldable del partit a les municipals per Barcelona va ser l'exregidor del PP a Sant Cugat, Bruno de Salvador.

Gabriel Falcón, de 40 anys, és vicepresident de VOX Barcelona i actualment és director comercial i responsable de desenvolupament de negoci d'una important bodega de caves i vins. Per la seva banda, Torrijos va ser presidenta del PP a Sant Cugat abans de fer el salt a VOX.

La formació, que no es va presentar a les eleccions catalanes, basa la seva filosofia en la defensa de la vida, la unitat d'Espanya, el fi de l'estat autonòmic i la recuperació dels valors familiars. A les eleccions municipals del mes de maig, VOX, que es va presentar conjuntament amb Família y Vida, va aconseguir a Sant Cugat 482 vots, sent la vuitena força més votada (de deu) i superant els vots de quatre anys abans.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem