El govern espanyol recorre al TC la conselleria d'Exteriors de Raül Romeva

“No hi ha absolutament res que hàgim d’amagar, i tampoc hi ha absolutament res del que hàgiem d’estar preocupats”, va dir fa una setmana Romeva

El govern espanyol ha decidit presentar un recurs davant del Tribunal Constitucional contra la Conselleria d'Assumptes Exteriors, que encapçala el santcugatenc Raül Romeva. L'anunci l'ha fet la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, després que tot just fa una setmana s'informés que el govern estava investigant la conselleria encapçalada per Romeva.

“No hi ha absolutament res que hàgim d’amagar, i tampoc hi ha absolutament res del que hàgiem d’estar preocupats”, va assegurar al TOT Raül Romeva després que el govern de l'estat mostrés la seva voluntat d'investigar la seva conselleria. “Estem fent les coses molt ben fetes, estem fent el que ens pertoca d’acord amb el marc legal vigent", va afegir.

Alhora, el govern espanyol també recorrerà davant del TC la Comissió d'Estudi del Procés Constituent, una de les comissions amb més transcendència política que hi haurà al Parlament aquesta legislatura.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem