Raül Romeva: “No hi ha absolutament res del que hàgim d’estar preocupats”

El conseller d’Afers Exteriors de la Generalitat ha participat com a casteller en la jornada dels Gausacs d’aquest dissabte a Sant Cugat

Raül Romeva, conseller d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, ha participat aquest dissabte, 16 de gener, en la jornada castellera que s’ha desenvolupat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) a Sant Cugat.

Sóc gausac des de fa molts anys, i fa temps que segueixo el projecte. No hi he pogut estar tan a sobre com hauria volgut per raons evidents però, en qualsevol cas, crec que avui era un dia especial per a tota la colla i, en condició de gausac, he volgut venir”, ha apuntat Romeva. “Encara que, òbviament, les situacions ara em dificultaran molt poder participar com jo voldria, valia la pena”.

Pel que fa a l’anunci que el Govern espanyol ha demanat als serveis jurídics investigar la Conselleria d'Exteriors, al capdavant de la qual hi ha Raül Romeva, el santcugatenc s’ha mostrat tranquil. “No hi ha absolutament res que hàgim d’amagar, i tampoc hi ha absolutament res del que hàgiem d’estar preocupats”, ha afirmat.

“Estem fent les coses molt ben fetes, estem fent el que ens pertoca d’acord amb el marc legal vigent i, al mateix temps, estem fent el que se’ns va encarregar per part de la ciutadania”, ha descrit, sentenciant que “des d’aquest punt de vista, tranquil·litat absoluta i moltes ganes de fer feina, que és el que toca fer”.

L’objectiu de la jornada d’aquest dissabte era el de conèixer els projectes elaborats pel taller d’arquitectura i projectes PU(d) de l’ETSAV per al nou local social dels Castellers de Sant Cugat.

Romeva és membre del Comitè de Suport i Avaluació del Projecte, junt amb l’expresident del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, i l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, entre altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem