CUP-PC vol que les inversions de Sorea passin pel control del Ple municipal

El grup municipal presentarà al ple amb la intenció d'assolir un millor control pressupostari de cara al 2016

Amb l'objectiu de tenir un major control de les despeses associades a la distribució de l'aigua per part de Sorea, la CUP-PC presentarà al Ple municipal del mes de febrer una moció per demanar que les inversions de l'empresa que gestiona el servei de l'aigua a Sant Cugat passin per sessió plenària. La intenció és tenir un millor control pressupostari de les despeses conseqüents d’aquesta empresa i fer-ne un seguiment des de les comissions informatives pertinents.

Segons informen des del grup municipal, les inversions que duen a terme des de Sorea són “quanties molt significatives” i, per això, veuen convenient que es facin amb l’aprovació del plenari per a no condicionar els pressupostos futurs. Com a exemple, posen que per aquest 2016 es preveu una inversió d'1,4 milions d'euros.

En context

A juliol de l'any passat l'Ajuntament va aprovar una moció del grup CUP-PC i ICV-EUiA per estudiar la municipalització de la gestió de l'aigua. Tots els grups parlamentaris del Ple van estar d’acord i la moció va ser aprovada per unanimitat.

 

De tota manera, Sorea és encara l'encarregada d'abastir d'aigua la ciutat de Sant Cugat, i la concessió durarà fins a 2017. No hi ha hagut cap canvi al respecte i, per aquest motiu, les CUP-PC instarà a l’Ajuntament a traspassar les inversions de l'empresa al govern municipal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem