El PDeCAT no concreta si trencarà el pacte de govern amb el PSC a Sant Cugat

La portaveu del govern municipal Carmela Fortuny ha dit que no farien declaracions en aquest sentit

El PDeCAT no esclareix si trencarà el pacte de govern que té a Sant Cugat amb el PSC, després de l'empresonament de 8 consellers del Govern català, entre ells el santcugatenc Raül Romeva. La portaveu del govern santcugatenc, Carmela Fortuny, no ha volgut fer declaracions sobre aquesta qüestió durant la multitudinària manifestació que ha tingut lloc aquest dijous a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila.Durant el parlament de Fortuny en la concentració hi han hagut crits de "trenqueu el pacte" en referència a l'acord de govern entre els PDeCAT-Demòcrates i el PSC. 

De la seva banda, el PSC, divendres 27 d'octubre, dia de la proclamació de la República, va fer una roda de premsa amb la qual va voler explicar la seva voluntat de continuar amb el pacte de govern malgrat les diferències ideològiques entre els dos partits a àmbit nacional. 

En altres poblacions catalanes, els pactes entre ambdues formacions s'han vist afectats per la situació nacional, aquest dijous, l'alcalde de Terrassa (PSC) que havia trencat amb el PDeCAT fa dos dies l'acord de govern, ha estripat el carnet del PSC després de l'empresonament del Govern català.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem