El PP acusa l'alcaldessa de Sant Cugat de ser un "perill real per la pau social"

El PP, en contra de batejar la plaça del Rei com a plaça de l'1 d'Octubre

El Partit Popular de Sant Cugat s'ha mostrat totalment en contra de la possibilitat de canviar el nom de la plaça del Rei per plaça de l'1 d'Octubre, tal com han acordat els partits sobiranistes del municipi. A més, els populars acusen l'alcaldessa Mercè Conesa de "buscar deliberadament la confrontació entre els veïns". "La seva actitud d'aladid de l'independentisme més radical, el seu sectarisme i la seva poca altura de mires, la converteixen en un perill real per la pau social al municipi", assegura el partit constitucionalista en un comunicat.

El PP ha assegurat que Conesa "s'ha convertit en una alcaldessa al servei de l'independentisme" i que utilitza "polítiques sectàries contra les institucions de l'estat" que acaben propiciant "la divisió entre els santcugatencs". Els populars enumeren algunes accions polítiques que consieren que han portat a "l'exclusió" de part de la societat santcugatenca, com la instal·lació d'una estelada o de la pancarta de llibertat de presos polítics.

La decisió del canvi de nom es deu a un acord entre el PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i CUP-PC i que es materialitzarà en el ple municipal de maig. Aquests tres partits sumen 17 dels 25 regidors de Sant Cugat i tenen una clara majoria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem